ฝึกงาน

การเสนอการฝึกงานนานาชาติของ bab.la

ประเทศไทยนั้นเป็นประเทศที่โด่งดังมากในด้านการท่องเที่ยว แต่ลองจินตนาการตัวเองฝึกงานที่กรุงเทพหรือเมืองอื่นๆเป็นเวลา 6 เดือนสิ! ปัจจุบันนี้ การมีประสบการณ์การทำงานต่างประเทศนั้นเป็นที่สนใจของผู้รับสมัครงานเป็นอย่างมาก ในตลาดหางานของเรานั้นได้ทำการรวบรวมสถานที่ฝึกงานต่าวๆ ไม่ว่าจะเป็นในประเทศของคุณเองหรือต่างประเทศ สถานที่ฝึกงานนั้นครอบคลุมในหลายๆสายงานที่เปิดโอกาสให้คุณเลือกว่างานไหนที่เหมาะสมกับคุณมากที่สุด ถ้าคุณต้องการตามหาสถานที่ฝึกงานในประเทศไทย นี่เป็นที่ที่คุณตามหาเลย!

Find the perfect internship

Do you want to work abroad? With the bab.la internship platform, it's made easy. Thousands of internship positions all over the world are regularly published on our website. Would you like to volunteer abroad? bab.la has got you covered too. Our platform provides not just internship opportunities but also volunteer programmes for you to live one of the most life-changing and rewarding experiences ever.

Find the perfect candidate

Are you a recruiter looking for engaged young professionals? Then bab.la's internship platform may be the right place for you! Post your internship offer and find candidates from all backgrounds. Users from all over the world visit our website every day, seeking an exciting international experience abroad. Feel free to email us at internshipmarketplace [at] bab.la for all enquiries.