ฝึกงาน

การเสนอการฝึกงานนานาชาติของ bab.la

คุณกำลังตามหาสถานที่ฝึกงานในสหราชอาณาจักรใช่หรือเปล่า ด้วยสถานที่หาที่ฝึกงานของ bab.la คุณสามารถตามหางานที่คนถูกใจได้มากมาย ไม่ว่าจะเป็นประสบการณ์ต่างๆในลอนดอนหรือเมืองอื่นๆในประเทศอังกฤษ ในปัจจุบันนี้ ตลาดของประเทศอังกฤษนั้นต้องการนักเรียนที่มีประสบการณ์นานาชาติ เข้ามาสมัครฝึกงานในประเทศอังกฤษตามเมืองต่างๆได้เลย ไม่ว่าจะเป็นลอนดอน แมนเชสเตอร์ ลิเวอร์พูลหรือเมืองเอดินเบิร์กในประเทศสก็อตแลนด์ ไม่ว่าคุณจะจบจากสาขาอะไร คุณก็สามารถหางานที่คุณต้องการได้ในสถานที่หาที่ฝึกงานของเรา

Find the perfect internship

Do you want to work abroad? With the bab.la internship platform, it's made easy. Thousands of internship positions all over the world are regularly published on our website. Would you like to volunteer abroad? bab.la has got you covered too. Our platform provides not just internship opportunities but also volunteer programmes for you to live one of the most life-changing and rewarding experiences ever.

Find the perfect candidate

Are you a recruiter looking for engaged young professionals? Then bab.la's internship platform may be the right place for you! Post your internship offer and find candidates from all backgrounds. Users from all over the world visit our website every day, seeking an exciting international experience abroad. Feel free to email us at internshipmarketplace [at] bab.la for all enquiries.